Oglašavanje na društvenim mrežama

Nudimo oglašavanja na popularnim socijalnim mrežama kao sto su Facebook, Google, YouTube, Instagram i sl.

Poboljšanje marketinga

Mi pravimo analize i planove kako bi unaprijedili marketing Vase firme s ciljem povećanja produktivnosti radnog procesa.

Promo videozapisi

Promovisanje Vaseg brenda kroz promo videozapise. Nudimo kompletnu uslugu, od ideje, snimanja i montaže pa do završne obrade uz korištenje vrhunske opreme.

Foto usluge

U ponudi imamo razne vrste fotografisanja i snimanja: fotografisanje objekata, nekretnina, fotografije i snimke dronom kao i specifične fotografije po klijentovoj želji.

Grafički dizajn

Nudimo usluge izrade logotipa i kompletnog brenda; dizajn letaka, vizit karte, cjenovnici, jelovnici, posteri i sl.

Izrada web stranica

Izrada web stranica koje su prepoznatljive, jedinstvene i prate posljednje trendove i tehnologije

Biznis Box

Šta mi to nudimo?

Šta je internet marketing?

Internet marketing je naziv za aktivnosti kojima je cilj oglašavanje proizvoda i usluga putem digitalnih medija.

Među brojnim terminima koje se koriste za ovu vrstu oglašavanja, nalazimo i oglašavanje na internetu, web marketing, online marketing, digitalni marketing, ili pak skraćene nazive i-marketing i eMarketing.

Facebook i Instagram reklame

Facebook i Instagram reklame predstavljaju najefikasniji način da se povežete i doprete do svoje ciljne grupe.

Ovo posebno važi na samom početku, kada niko ne zna za brend koji stvarate, za profile koje imate na društvenim mrežama, za Vaš dizajn, kao i za Vašu djelatnost. Instagram je u vlasništvu Facebook-a, a to znači da su 2 najveće društvene mreže na svetu pod “jednim krovom”. To također znači da imate neograničene mogućnosti da preko reklama doprete do svih ljudi koji imaju internet u Bosni i Hercegovini, jer su 2 ubjedljivo najkorišćenije mreže kod nas baš Instagram i Facebook.

Google Ads oglašavanje

Želite biti na samom vrhu Googlea?

Onda je vrijeme da postavite svoj oglas na Google već danas! Zašto baš Google Ads? Google Ads je način plaćenog oglašavanja na internetu gdje se vaši oglasi prikazuju jedino kada korisnik pretražuje određenu ključnu riječ za koju ste se i vi odlučili oglašavati. Drugim riječima, oglašavate se samo onima koji su zainteresirani za vaše usluge i proizvode!

E-mail marketing

E-mail marketing je naziv koji se koristi za promociju proizvoda i usluga slanjem informativnih i promotivnih poruka putem elektroničke pošte.

Ovaj oblik glašavanja služi, osim za promociju novih proizvoda, ponajviše za izgradnju odnosa povjerenja kod kupaca kako bi ostali vjerni oglašivačevim proizvodima i uslugama, tj. njegovom brendu.E-mail poruke se najčešće šalju odjednom većem broju primatelja u obliku newslettera (periodični e-mailovi u obliku informativne stranice) ili DEM-a (Direct e-mail marketing – izravni e-mail marketing gdje se primaocu e-mail poruke šalju oglasi), a mogući su također i obične tekstualne e-mail poruke.

Prava rješenja

Internet marketing je pravo rješenje za kompanije koje se žele istaći u moru konkurencije i iskoristiti online pogodnosti u poboljšanju svoje pozicije.

Dobar marketing je pola obavljene prodaje. Tendencija se kreće u smjeru kompletnog preseljenja čovjekovih želja, potreba i života u online svijet. Čak 94% potencijalnih kupaca prije same kupovine odlučuju se prevashodno na Google pretragu. Zašto ih odmah ne usmjeriti Vašim proizvodima ili uslugama?